zondag, december 07, 2003

zo, maar oren tuutten nog na maar dan heb je dus ook een geweldige 2 uur en een kwartier durende show gezien van Metallica waarin al mijn favoriete nummers (vooruit, "for whom the bell tolls" had ook nog gespeeld mogen worden) te horen zijn geweest.
Het voorprogramma werd uitstekend verzorgt door Godsmack, die in de oude inboedel van Jan Michel Jarre nog een paar groene lasers hadden opgesnord en daarmee het publiek uitstekend vermaakte. Erg gaaf was de drumsolo waarin een tweede drumkit het podium werd opgereden en de beide drumkits volledig konden draaien (dat wil ik thuis ook!).
En daarna duurde het nog 3 kwartier voordat de lichten uitgingen en het bekende deuntje van "The Good, the Bad and the Ugly" werd ingezet gevolgd door de klassieker Battery en de show was begonnen!
Absolute topper van de avond vond ik Fade to black, die erg lekker vet en slow werd ingezet, briljant!
Nu weer even wachten totdat mijn gehoor weer volledig terug komt en dan kunnen we volgend jaar Metallica weer aanschouwen in A'dam!