woensdag, december 17, 2003

jaja, hij is in de bios en ik heb er al zin in.
Datum staat gepland voor de 27ste dec, dus als er nog mensen meer willen, mail me dan even.
Hieronder een stukje uit de recensie van nu.nl
-------------------------
De stille ster van deel drie is natuurlijk de bescheiden Aragorn, die steeds meer in zijn rol als beoogde koning groeit. Viggo Mortensen speelt hem wederom met gepaste terughoudendheid, behalve in de strijd. Net als de vorige keren zorgen de dwerg Gimli en de Elf Legolas voor de broodnodige komische noot tussen het epische slachtwerk. En zodra de huilerige ex-elfin Arwen (Liv Tyler) in beeld komt is dat wederom het aangewezen moment voor een plaspauze. Haar vader Elrond (Hugo Weaving) kijkt in Return inmiddels zo on-elfs verbitterd dat hij steeds meer op agent Smith uit The Matrix-trilogie gaat lijken, en dat leidt af.
Die kleine kanttekeningen daargelaten valt er weinig aan te merken op The Return of the King, dat een perfecte afsluiting is van The Lord of the Rings-trilogie. En met drie en half uur is de film zeker niet te lang- Jackson heeft er juist aan gedaan Saruman uit de film te knippen, want zijn rol is uitgespeeld, hoe jammer het ook voor veteraan Christopher Lee was. En met een ontroerende terugkeer naar de Gouw had The Return of the King zich geen betere epiloog kunnen wensen. Want LOTR-fans zullen de ogen vast niet drooghouden bij het zien van een heuse hobbit-baby.
Het slotdeel van de Lord of the Rings in alle opzichten de overtreffende trap van de twee vorige delen, en daarmee een meer dan geslaagd slot.