donderdag, januari 20, 2005

28 Dagen moesten we onze mond houden, maar vandaag gaat het out in the open: Nina Brink heeft niet alleen 150.000 beleggers verneukt maar ook haar president-commissaris. Slechts 8 maanden was Michael Schulhof in 1998 eerste man van de internetballon World Online, toen haalde hij The New York Post met een seksschandaal en moest aftreden.
Michael Schulhof, rijk geworden als topman van Sony America, was op de company credit card naar de hoeren gegaan. Het berichtje haalde de Nederlandse media summier, mede omdat WOL en Nina Brink nog niet de demonische bekendheid genoten die ze zich sinds de mislukte beursgang van maart 2000 verwierven. Vandaag maakt onze sterjournalist Eric Smit bekend wat de werkelijke reden achter het aftreden van Michael Schulhof was: hij wilde niet langer met Nina Brink naar bed. Daarop gaf de afgewezen diva haar vertrouwelingen opdracht Michael Schulhof kapot te maken. Hij werd in een val gelokt, waarbij zelfs het gebruik van verstopte camera's niet geschuwd werd als hij zich in kennelijke positie met een publieke dame bevond. Uiteindelijk verslikte Schulhof zich op 18 december 1998 in een prostitue in het hoofdstedelijke bordeel Yab Yum. De man heeft smaak dat hij naar de marktleider in de branche gaat, maar zijn credit card slip werd hem door politiek correct gedrag van Brink en aandeelhouder Sandoz fataal. Vandaar dat de lancering van ons in feestelijk rose uitgevoerde februarinummer plaatsvindt in YabYum.
Het februari-nummer ligt morgen te koop, maar Nina Brink heeft nu al aangekondigd Quote te gaan vervolgen. Eric Smit belde haar vanochtend op. 'Laster, laster, laster!', was haar reactie. 'Ik doe niet eens aan sm'. Mevrouw Brink heeft behalve rechtsmaatregelen een persconferentie aangekondigd.
-----------------
toch maar eens kopen die nieuwe Quote :-)
(vooral de reacties onderaan dit artikel zijn amusant leesvoer)