dinsdag, januari 04, 2005

Raar maar waar verhaal.
Als ik zie dat op Atjeh de complete infrastructuur weg is, dan kan daar nog wel een paar euro naar toe.
------------------
De Australische hulporganisatie Artsen zonder Grenzen heeft de bevolking gevraagd te stoppen met het geven van geld voor de slachtoffers van de vloedgolven in Azië. De stroom geld is eenvoudigweg te groot, maakte de organisatie dinsdag bekend. Artsen zonder Grenzen Australië had gevraagd om een miljoen Australische dollar (600.000 euro) maar krijgt veel meer binnen. 'We stellen onze eerlijke relatie met donoren op prijs en zouden die nooit in de waagschaal stellen door donaties te accepteren voor projecten waarvoor de benodigde fondsen in eerste aanleg al zijn binnengehaald', aldus de organisatie. De organisatie zal naar eigen zeggen niet schromen zich opnieuw tot het publiek te wenden als het meer geld nodig heeft voor hulp aan de slachtoffers van de vloedgolven in Azië van vorige week.