vrijdag, januari 28, 2005

Planet - 'Van de Ven gaf advies over aanslagen': "Jason W. beweert dat Abdul-Jabbar van de Ven hem heeft bijgestaan bij de voorbereiding van terroristische daden. Dit blijkt uit onderzoek van Planet Internet samen met het actualiteitenprogramma NOVA. Uit transcripten van chatsessies die op de computer van Jason W. zijn aangetroffen, blijkt dat Van de Ven enkele radicale moslims op hun verzoek heeft geadviseerd over welke doelen in Nederland aangevallen zouden mogen worden. Planet Internet en NOVA beschikken over deze bestanden. W. werd samen met Ismail A. op 10 november in de Antheunisstraat in het Haagse Laakkwartier aangehouden, nadat de politie het pand waarin hij zich bevond de hele dag had belegerd. Zij maken volgens het Openbaar Ministerie deel uit van de Hofstadgroep."
------------------
vraag me af waar deze mafkees woont in Nijmegen.
En misschien wordt het tijd dat de Radboud Universiteit hem eens van de uni afknikkert, toch ?