zaterdag, januari 08, 2005

De filmsterren Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben aangekondigd dat ze gaan scheiden. Het paar maakte de echtscheiding na een huwelijk van 4,5 jaar vrijdag zelf openbaar.
'We willen bekendmaken dat na zeven jaar samen te zijn geweest we besloten hebben formeel te gaan scheiden'', aldus Pitt en Aniston op de website van het blad People Magazine. 'Voor diegenen die dit soort dingen volgt, willen we zeggen dat de scheiding niet is ingegeven door de dingen die in de roddelpers staan.''
De afgelopen maanden gingen er al geruchten dat het niet meer zo boterde tussen de twee. De roddelpers berichtte uitgebreid over de kinderwens van Brad Pitt en dat Jennifer Aniston liever geen kinderen zou willen. Foto's van de ster uit de serie Friends zonder trouwring zorgden ervoor dat de geruchtenstroom over een mogelijke scheiding aanzwelde.
Pitt (41) en Aniston (35) ontmoetten elkaar in 1998 voor het eerst tijdens een etentje. In juli 2000 stapte het paar in Malibu in het huwelijksbootje. De ceremonie werd bijgewoond door vele sterren.