maandag, mei 23, 2005

De organisatoren van de Thales FBK Games hebben de onderhandelingen over de komst van de Amerikaanse sprintster Marion Jones afgerond. De 29-jarige atlete start zondag op de 100 meter in Hengelo. Volgens algemeen directeur Fedde Zwanenburg van de FBK Games is er geen aanleiding Jones te weren. De mogelijke komst van Jones naar Hengelo riep de afgelopen weken nogal wat discussie op. De Amerikaanse is in opspraak wegens vermeend dopegebruik. Haar naam duikt voortdurend op in het omvangrijke dopingschandaal rond het Amerikaanse bedrijf Balco. Dat laboratorium heeft tientallen atleten voorzien van verboden prestatiebevorderende middelen. Jones en haar partner Tim Montgomery (met 9,78 seconden wereldrecordhouder op de 100 meter) zijn echter nooit positief bevonden.
------------------
nou, ben benieuwd hoe ze is in het echt. Zondag maar eens kijken!