zondag, mei 22, 2005

en weer een succesvol koopweekend achter de rug.
De kapotte videorecorder is vervangen door een echte dvd-recorder van Pioneer.
De rest van de stereo installatie is ook van Pioneer dus dat kleurt lekker bij elkaar.
En omdat de inktpatronen niet meer voorradig waren hebben we maar een nieuwe printer aangeschaft. Voor slechts 109 euro heb je dan een printer die 30 pagina per minuut kan printen. Mijn oude haalde 8 pagina's in de minuut maar daar heb ik in 1998 als ik het me goed herinner 699 gulden voor betaald. Een goede deal al zeg ik het zelf.
En om het feest compleet te maken heb ik nu echte zaalschoentjes voor het squashen en voor de bon van de Perry die ik nog had liggen van de verjaardag hebben we een echte basketball gekocht.
Zo, laat dat vakantiegeld maar komen :-)