dinsdag, december 27, 2005

ik heb de verleiding niet kunnen weerstaan. De paginagrote advertentie van UPC in het NRC deed het hem. Ik wil ook digitale televisie. En wel binnen drie weken, dat is wat ze me beloofde. Dus ik heb vandaag gebeld. Uiteraard moet je dan wel even wachten op dat 0800 nummer van ze, maar dan kreeg ik ook een fijne meneer aan de lijn die mijn postcode en huisnummer en naam noteerde en binnen drie weken moet ik bij me binnen komen. De mediabox dus. Ben benieuwd of ze het gaan lukken.
Altijd nog sneller dan digitenne, want dat is er nog steeds niet hier in Nijmegen. ADSL2+ en digitale TV laat ik ook aan mijn neus voorbijgaan, tevreden als ik ben met mijn 10mbit lijn van de SSHN.
Ben benieuwd hoeveel mensen aan het eind van 2006 nog geen digitale televisie hebben. Zullen we op 27 december 2006 de stand opmaken ?