woensdag, december 28, 2005

In de Oudejaarsloterij van dit jaar zijn loten met het eindcijfer 7 favoriet, hoewel deze de afgelopen dertien jaar het kleinste aantal prijzen hebben opgeleverd. Oudejaarsloten eindigend op de 0 en 1 zijn het minst populair. Dat meldt de Nederlandse Staatsloterij woensdag.
De meeste prijzen vielen in voorgaande jaren op loten met het eindcijfer 8. Dit was tot nu toe goed voor 94.414.245 euro. Het eindcijfer 9 leverde de meeste miljonairs op. Tien deelnemers met dit eindcijfer op hun oudejaarslot werden miljonair of zelfs multimiljonair. In de Oudejaarsloterij van vorig jaar viel de hoofdprijs van twintig miljoen euro op een lot met het eindcijfer 6. In totaal keerde de Oudejaarsloterij de afgelopen dertien jaar 517.039.434 euro belastingvrij uit.
----------------
nou, mijn oudejaarslot eindigt op 1 maar heeft wel twee 7's. Ai, dat belooft niet veel goeds....