woensdag, september 11, 2002

ook iets meer dan 6 jaar geleden werd de rapper 2 Pac neergeknald. Een half jaar later Biggie Smalls aka The Notorious B.I.G. en volgens de LA Times was dus BIG verantwoordelijk/opdrachtgever voor het vermoorden van 2 Pac. Heb je je altijd al afgevraagd wat heeft zich die nacht afgespeeld en hoe is 2 Pac aan zijn einde gekomen dan kun je de route hier vinden. (evt. eerste even registreren bij LA times).
Als je dat gedaan hebt lees dan ook dit, waarin de familie van de vermeende moordenaar, Orlando Anderson, hun familielid omschrijven
".... said Anderson was not a member of the Southside Crips but rather a "kid" who went to Las Vegas that weekend to have some "innocent fun." Anderson was killed in May 1998 in a drug-related shooting at a Compton carwash."
De familie ontkent dus dat Orlando de moordenaar was en de familie van Biggie ontkent dat hij de opdrachtgever was.
Wordt ongetwijfeld vervolgt...