vrijdag, september 27, 2002

Verzoeningslied voor Wendy

Xander heeft een speciaal 'verzoeningslied' voor zijn bedrogen Wendy geschreven. Dat is wel heel erg munt slaan uit de nare situatie, zou je denken. Maar het blijkt allemaal toch net ietsje anders te liggen. In PrivĂ© legt de manager van Xander uit dat het inderdaad een beetje vreemd is, maar dat Xander de titelsong speciaal voor een film heeft gemaakt. En dat het lied inderdaad wel erg op zijn eigen situatie met Wendy slaat. Nog vreemder is dat het al vaststond dat Xander het lied zou schrijven aan de film waarin Wendy meespeelt. Het leek de producers wel leuk om de twee tijdens de premiere arm in arm over de rode loper te zien schrijden. Maar dat was allemaal nog toen het koek en ei was tussen het droomstel…Xander is ervan overtuigd dat Wendy hem zijn vreemdgaan zal vergeven.
Volgens Privé riep hij in een Rotterdamse uitgaansgelegenheid 'Het komt weer goed tussen Wendy en mij!'.