vrijdag, februari 13, 2004

Zwaar weer in het huwelijk van Patrick en Angela Kluivert.
In Story lezen we er alles over. Patrick's baan bij FC Barcelona staat op het spel vanwege zijn slechte prestaties. Angela zou zijn gevlucht naar Amsterdam, waar ze een riant appartement bewoont met de kids. Naast een strandbar in Spanje, kluste Ans ook altijd wat bij met een eigen kinderkledingwinkel in Amsterdam, maar die blijkt van de ene dag op de andere gesloten. Is hij failliet misschien? Dat zou een financiële strop zijn, want Patrick heeft er 600.000 Euro in geïnvesteerd. Maar het ergste gerucht is nog wel dat Patrick een buitenechtelijk kind zou hebben. Hij zou een medewerkster van Angela's Spaanse Strandclub hebben bezwangerd en daaruit is een kind geboren. De juffrouw in kwestie is, als Story het gerucht wil checken, niet aanwezig. Ze is met zwangerschapsverlof! Story beschouwt het huwelijk van Patrick en Angela nu écht als verloren en gelooft niet meer dat het ooit nog goed komt met die twee.