zondag, februari 08, 2004

NSKcross2004 homepage: "Parcoursalarm! , zie hieronder: NSK cross 2004 Door de vele regen is het parcours erg nat en modderig en een deel is extreem glad en onbegaanbaar. Het lopen zal heel lastig zijn. Wees dus gewaarschuwd, en wees zeer alert. Voor je het weet ben je geblesseerd of gewond. Als je podiumambities hebt, een goede tip: zorg ervoor dat je overeind blijft!"
---------------------------------
en dat kon je dus wel zeggen dat het modderig was,
Al met al veel het me redelijk tegen al die modder.
9 kilometer door heuvelachtig en modderig terrrein is toch andere koek dan even gezellig een vlak rondje heumensoord in relaxed tempo.
Er is dus nog veel werk te verzetten maar het klopt wel precies met de opbouw fase. Net als vorig jaar slaagde ik erin mede-haas Viktor achter me te laten, maar ik kwam in de verste verte niet in de buurt van mijn klassieke tegenstanders Tobi-Wan Kenobi en WiWaWouter en dat doet natuurlijk wel een beetje pijn.
Maar we gaan ze nog wel pakken eind dit jaar!
Kortom, tijd om een trainingsschema te maken voor de komende maand en volgende week natuurlijk lekker baggeren in Didam!