woensdag, november 24, 2004

nu.nl/algemeen | Moslimdocent wenst Kamerlid Wilders dood: "Islamitisch godsdienstleraar Abdul-Jabbar van de Ven wil Tweede-Kamerlid Wilders dood hebben. In het EO-televisieprogramma Het Elfde Uur antwoordde hij dinsdag bevestigend op de vraag van presentator Andries Knevel of hij het Kamerlid binnen nu en twee jaar dood wenst. De moslimdocent roept niet op tot moord. Hij wil liever dat Wilders sterft aan een ziekte. 'Ik ben niet blij met zijn uitlatingen', aldus Knevel na de uitzending.
Ook gaf de tot de islam bekeerde Nederlander in het programma toe dat hij iets van blijdschap voelde toen hij hoorde dat Theo van Gogh was vermoord. De man preekt veel in moske├źn.
De uitzending bracht veel reacties teweeg van voor- en tegenstanders op het forum op de website van het programma. Veel kijkers waren niet blij dat de omroep de man een podium heeft gegeven voor zijn uitspraken.
Minister Verdonk van Vreemdelingenzaken toonde zich op Radio 1 geschokt. 'Hoe kan het zo zijn dat we in Nederland zover zijn gezonken. Ik maak me hier heel veel zorgen over', aldus de minister op de radio.
Website
De uitzending bracht veel reacties teweeg van voor- en tegenstanders op het forum op de website van het programma. Veel kijkers waren niet blij dat de omroep de man een podium heeft gegeven voor zijn uitspraken."
--------------------------------------
Nou wil het toeval dat die randdebiel dus in Nijmegen aan de Radboud Universiteit studeert.
Ooit las ik al iets in de Vox dat hij niet echt lekker lag en dat iedereen hem een rare snuiter vond (op z'n minst), maar hij is dus nog veel gekker dan ik dacht.
Hoogste tijd om de Rector Magnificus te bestoken met emails !