maandag, november 29, 2004

De verdachte van de moord op Theo van Gogh is maandagavond te zien in Opsporing Verzocht. De verdachte van de moord op Theo van Gogh, Mohammed B., zal maandagavond herkenbaar en zonder zwarte balk te zien zijn in een uitzending van Opsporing Verzocht. Het is voor het eerst dat een verdachte op televisie volledig herkenbaar in beeld wordt gebracht, verklaarde een woordvoerder van de Amsterdamse politie zondag. Hiertoe is volgens hem bij justitie 'op het hoogste niveau' besloten. De politie heeft nog steeds een aantal vraagtekens in het onderzoek naar de moord op Theo van Gogh. Zo hoopt de politie via Opsporing Verzocht meer informatie te krijgen over wat de 26-jarige B. deed vlak voor het incident en de fiets waarop hij reed. Advocaat Peter Plasman probeert maandag via de rechter te voorkomen dat zijn cliënt Mohammed B.
herkenbaar in beeld wordt gebracht. Het kort geding vindt vermoedelijk plaats op de rechtbank in Amsterdam.
----------------
ah!
Ferdi E. krijgt eindelijk opvolging....