woensdag, november 24, 2004

Radboud Universiteit - Nieuwsberichten: "De Radboud Universiteit Nijmegen heeft met afgrijzen kennis genomen van de uitspraken die haar student Abdul-Jabbar van de Ven heeft gedaan in de televisie-uitzending het Elfde Uur op dinsdag 23 november. De uitspraken van Van de Ven zijn in flagrante strijd met de waarden waar de Radboud Universiteit voor staat. Hiermee plaatst hij zichzelf dan ook buiten onze universitaire gemeenschap."
Het College van Bestuur zal in een brief aan Van de Ven laten weten dat de vermelde uitspraken onacceptabel zijn voor een lid van de universitaire gemeenschap van de Radboud Universiteit Nijmegen en beraadt zich op nadere stappen.
---------------
het is niet eens nodig om de Rector te mailen, want het College gaat al een brief sturen.
Dat zal hem leren!