dinsdag, november 23, 2004

Voor het eerst dit jaar zijn koopwoningen in prijs gedaald. Voor een koopwoning werd in oktober gemiddeld 6000 euro minder betaald. Appartementen werden gemiddeld duizend euro goedkoper.
Volgens de jongste cijfers van het Kadaster kostte een eengezinswoning in oktober gemiddeld 235.000 euro tegen 241.000 in september. Het aantal verkochte woningen lag met 11.127 ruim driehonderd hoger dan in september. In oktober vorig jaar werd gemiddeld nog 226.000 euro voor een eengezinswoning betaald.
Appartementen wisselden in oktober voor gemiddeld 162.000 euro van eigenaar, duizend euro minder dan in september. Het aantal verkochte appartementen bleef nagenoeg onveranderd. Appartementen zijn in een jaar tijd gemiddeld vierduizend euro duurder geworden.
Gekopieerd van hier