vrijdag, augustus 02, 2002

en de beste reacties staan op de site van Xander, onder het kopje forum.
Even een paar kwootjes:
"Net vernomen uit de bladen: Xander de Buisonje is homo! Helemaal niet omdat hij vreemd was gegaan met een VROUW maar omdat dit al meerdere keren is gebeurd met een MAN! Het schijnt dat er nog sappige details worden gepubliceerd vandaag..... "
"Go xander... breda tijdje geleden! Ook ff lekker een vriendin van me lopen prikken!! HAHAHAHA mannen zijn jagers jongeh Kan je niets aan doen!!!! Keep up the good work! "
"Sorry, maar ik heb hier geen woorden voor. Ik vind je ronduit laf en je verdient Wendy zeker niet. Wat ben je nu voor een man die een topvrouw als Wendy 2 dagen voor het huwelijk met dit nieuws komt verrassen? Kreeg je toch last van je geweten? Terecht. Ik hoop dat Wendy een man tegenkomt die haar wel gelukkig zal maken. "