vrijdag, augustus 02, 2002

geinig! Xander de B., vermeend rokkenjager en vreemdganger, houdt van hardlopen!
quote van zijn biografie:
"Vermeldenswaardig naast het bovenstaande is dat Xander goed kan hardlopen. Omdat hij op de middelbare school al vrij lang was (nu 1.97 m.), moest hij het niet hebben van sprinten. Op de middellange afstanden stond hij echter zijn mannetje. De Rommert Casimir HAVO organiseert jaarlijks de loop rond de Karpendonkse Plas in Eindhoven. In de tijd dat Xander op deze school verbleef, deed hij ook mee aan deze loop. Vele jaren bleef hij in het bezit van het schoolrecord.
Xander heeft het plan opgevat dit jaar mee te doen aan de New York City Marathon. Hij bereidt zich al enige tijd voor om deze niet geringe opgave tot een goed einde te brengen. We houden jullie via deze website op de hoogte."