donderdag, augustus 01, 2002

Jan de Bont maakt sequel Tomb Raider
Lara Croft and the Cradle of Life wordt de sequel op de eerste Tomb Raider film en zal geregisseerd gaan worden door Jan de Bont.
Eind augustus begint De Bont aan de opnames van Lara Croft and the Cradle of Life in Engeland, Griekenland, Afrika en China. Angelina Jolie zal in de sequel opnieuw te zien zijn als de miljonairsdochter en archeologe Lara Croft. Ook haar vader, acteur Jon Voight, zal in de sequel opnieuw Lara's vader spelen.
In The Cradle of Life hoopt een Chinese maffiabende de mythologische Doos van Pandora in handen te krijgen, maar dat laat Lara natuurlijk niet zomaar gebeuren. Bekend is al dat er een achtervolgingsscène op de Chinese Muur zal plaatsvinden. De bioscooprelease van de sequel staat gepland voor juli 2003.
--------------------------
klasse Jan, dit wordt gewoon jouw grote comeback!