maandag, augustus 26, 2002

Achmea
''Een verzekeringsmaatschappij. In hun reclamespotje zit ik de krant te lezen als de telefoon gaat en dan zegt Joke: 'Pak jij hem effe.' En dan sta ik op en loop ik naar de telefoon. Dat hadden ze heel knap gemaakt en het heeft ook heel veel impact gehad. Er was zelfs een man die Achmea belde dat hij het schandelijk vond om Koos Alberts zo te kleineren.'' ''Tsja, wat denk ik als ik dat filmpje zie... Dan denk ik: hoe die man loopt, zo heb ik nooit gelopen. Ik liep heel anders. En die kleren had ik ook nooit aangetrokken. Dat zijn de dingen die je denkt. Maar voor de rest... Het geld voor dat filmpje heb ik gestort voor onderzoek naar dwarslaesies. Want ik heb altijd gezegd: ik kom een keer te staan en te lopen. Ze zijn bezig met technieken en dat gaat heel hard. Vroeger gingen ze niet naar de maan en daar zijn ze ook gekomen.''