dinsdag, augustus 27, 2002

stevige concurrentie komende zondag in my hometown Zevenaar:
Vrijwel de gehele Nederlandse top verschijnt op 1 september in Zevenaar aan de start voor een 10 km-wedstrijd onder de nieuwe naam AA-Drink SevenaerRun. Bij de vroegere Byland Run starten onder meer Greg van Hest en Nadja Wijenberg.

Andere bekende namen op de startlijst zijn Jeroen van Damme, Remco Kortenhoeven en Hugo van de Broek. Buitenlandse concurrentie is er te verwachten van Solomon Bushendich (Ken, 3e tijdens WJK 10 km), Ambesse Tolossa (Eth, 13e WK halve marathon 2002) en de sterke marokkaan Caji Bouazza.
Van belgische zijde staan er aan de start de EK-deelnemers Tom Compernolle, Guy Fays, Gino van Geyte en veelvuldig crosskampioen Tom van Hooste.
Bij de dames zal Weijenberg het moeten opnemen tegen crosskampioen Irma Heeren, Wilma van Onna, en de belgische Sandra van den Haesevelde en Anja Smolders en de sterke keniaanse Ruth Chebii.