maandag, augustus 12, 2002

yo yo yo!
I'm back in da house!
Na een week fikken in de Turkse zon, weer terug in het kille grijze kikkerlandje, ik voel me al helemaal weer mijn plekkie!
eindelijk meegemaakt hoe het is om met 42 graden rond te lopen (en niet in een sauna te zijn :-) en om de zoveel meter de volgende combi van winkels te zien:
restaurant, kledingzaak, supermarktje, juwelier, bank. En dat dan 300x, zie daar Alanya!
ook nog cultureel gedaan hoor. Niet alleen maar in het zwembad gelegen (waar het water cooler was dan in de zee die zo verschrikkelijk zout was dat je opgelopen wondjes niet hoeft te ontsmetten). De fameuze vestiging van Alanya helemaal bekeken, verdeeld over 2 middagen en de historische stad Perge bekeken en het supergave amfitheater van Aspendos!
nu alles in de was gooien, andere drivers installeren voor mijn videokaart (want die nieuwe detonator geeft alles te klein weer), SP3 voor win2k nog installeren, foto's wegbrengen en boven alles: morgen de nieuwe internetverbinding aan de gang zien te krijgen en dan een nieuwe server installeren !!! nog 1 week vakantie!
zodadelijk ook maar eerst boodschappen halen, want de koelkast puilt uit van leegte.