vrijdag, oktober 29, 2004

Creative (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het internet, kondigt een unieke Europese Magazijnverkoop aan die van 5 tot en met 7 november plaatsvindt in de Amsterdam Arena. Dit grootse evenement, waarbij 10.000 bezoekers worden verwacht, wordt georganiseerd in samenwerking met Creative’s partner Paradigit Computers. Tijdens dit weekend zullen in verschillende zalen zowel oudere als recentere producten worden gepresenteerd en ter verkoop worden aangeboden. Meer dan 100 verschillende Creative producten uit de categorieën MP3-spelers, Speakers, WebCams en geluidskaarten en in totaal meer dan 40.000 producten zullen éénmalig, en voor uitzonderlijk lage prijzen worden aangeboden. De verkoop van de producten zal doorgaan op de 3 etage van de ArenA. Voor de eerste 1000* bezoekers is er zelfs een extraatje: zij ontvangen gratis een Creative Headset.