maandag, juni 20, 2005

en als regelmatig kijjker van zowel Goedemorgen nederland en RTL Boulevard, moet ik onderstaand nieuws natuurlijk wel even brengen:
Daphne Bunskoek stapt over van de NCRV naar RTL Nederland. Bij die zender gaat ze vanaf volgend tv-seizoen elke werkdag RTL Boulevard presenteren en een bijdrage gaan leveren aan Yorin Travel. Dat maakten de NCRV en RTL vrijdag bekend.
De actrice en presentatrice maakte bij de NCRV furore met programma's als 'Goedemorgen Nederland' en 'Ik doe alles voor jou'. Daarvoor werkte ze bij de muziekzenders MTV en TMF en bij RTV Oost. Bij Boulevard moet ze in de voetsporen treden van de naar Talpa vertrokken Beau van Erven Dorens. Na zijn vertrek bij de boulevardrubriek nam een aantal presentatoren zijn rol over, maar die constructie bleek geen structurele oplossing.