donderdag, juni 16, 2005

en even een kort stukje van de filmrecensie van Batman Begins op nu.nl.
Op deze film heb ik toch ook wel weer een tijdje zitten wachten en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Sekers na deze recensie, want Star Wars III was natuurlijk gewoon een goede film :-)
-------------------------------
"Sterke en geslaagde poging Batman nieuw leven in te blazen door van hem een rauwe, no-nonsense misdaadbestrijder te maken.
Postvakken vol hate-mail waren mijn deel toen ik het waagde kritische kanttekeningen te maken bij de nieuwe Star Wars. Waar Star Wars-fans de tragiek zagen van de overstap van Anakin Skywalker naar de duistere zijde, zag ik vooral een slecht geacteerde invuloefening. Klik hier !
Hoe anders -en beter- is Batman Begins: ook een verhaal dat draait om de onvermijdelijke stap van rijke wees Bruce Wayne naar zijn eigen duistere zijde, zijn alter ego Batman. Maar Christopher Nolan (Memento) maakt er een rauw en realistisch spektakel van dat zich kan meten met Spider-Man en X-Men....
lees verder....