dinsdag, juni 08, 2004

Alex Kingston, ster uit de Amerikaanse televisieserie ER, keert volgend seizoen niet terug als de chirurg Elizabeth Corday. De producenten van de ook in Nederland populaire ziekenhuisserie, hebben Kingston laten weten dat ze niet langer ,,interessant'' is. Dat berichtte de BBC maandag.
De 41-jarige actrice heeft verklaard ,,geschokt' te zijn. ,,Ik voel me opeens erg oud.'' De actrice zelf denkt dat ze mogelijk ook te duur wordt gevonden. Ze krijgt tegenwoordig 150.000 dollar per aflevering betaald. Kingston vindt het jammer dat de makers van ER kennelijk geen behoefte meer hebben aan figuren in de serie die nog autoriteit uitstralen.
George Clooney was ooit een van de grote publiekstrekkers van de serie, die in de Verenigde Staten aan het tiende seizoen bezig is. Corday stapte in het seizoen 1997-98 het County General Hospital binnen.
-----------
damn!
gisteravond nog de ER aflevering van afgelopen donderdag bekeken en toch wel weer genoten van deze superserie.
Dat er maar net zo'n charmante vrouw voor terug mag komen :-)