dinsdag, juni 08, 2004

Het huwelijk van de Amerikaanse zangeres-actrice Jennifer Lopez is pas twee dagen oud, maar Britten wedden nu al over haar echtscheiding. Bij de Britse bookmakers kunnen ze met een kans van drie tegen één inzetten dat J-Lo binnen een jaar scheidt van haar kersverse echtgenoot Marc Anthony.
Lopez is twee keer eerder getrouwd geweest en die huwelijken duurden niet langer dan een jaar. Een verloving met acteur Ben Affleck eindigde niet voor het altaar. Anthony was eveneens eerder getrouwd, met de voormalige Miss Universe Dayanara.
De gokbureaus geven Britten ook de kans in te zetten op de rest van Lopez' liefdesleven. De kans zou tien tegen één zijn dat de zangeres-actrice het record van Elizabeth Taylor verslaat en vaker dan acht keer in het huwelijksbootje stapt. En wie echt van een gokje houdt: veertien tegen één dat ze nog voor het eind van dit jaar het ja-woord geeft aan Affleck.