woensdag, juni 30, 2004

Geinig, de nieuwe MP3-speler van Philips en Nike.
Het hele persbericht staat hier
Het artikel op tweakers:
Philips heeft in samenwerking met Nike een speciale mp3-speler ontwikkeld voor sporters, zo schrijft het bedrijf in een persbericht. De MP3Run heeft 256MB opslagcapaciteit, ondersteuning voor mp3 en WMA en een ingebouwde radio. Het bijzondere zit hem echter in de meegeleverde sensor die aan de schoen bevestigd moet worden en zo informatie verzamelt over de actuele snelheid en afgelegde afstand. De sensor verzendt deze gegevens via Bluetooth naar de speler, waardoor gedurende of na afloop van de training alle gegevens nagekeken, of eventueel door de speler voorgelezen kunnen worden. Vanzelfsprekend hoeft het spelen van muziek hier niet voor onderbroken te worden. De meegeleverde software biedt verder de mogelijkheid de verzamelde data over te zetten naar de pc, zodat gebruikers hun progressie bij kunnen houden. De speler zal vanaf augustus verkrijgbaar zijn voor ongeveer 330 euro.