donderdag, juni 03, 2004

toch maar even terug gemaild naar Paul Depla;
ik vertrouw die politici nooit helemaal natuurlijk ;-)
------------------------
-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Jasper Rosmulder [mailto:jasper@rosmulder.nl]
Verzonden: woensdag 2 juni 2004 22:37
Aan: Depla, Paul C810; Horst, Guusje ter C800
Onderwerp: Re: atletiekbaan

Beste Paul Depla,

Allereerst bedankt voor uw antwoord. Goed om te zien dat de lokale politiek helemaal niet zo'n kloof te overbruggen heeft naar de burger ;-) In uw verhaal wil ik toch graag enkele nuances brengen. Allereerst is er gestopt met de renovatie, pas daarna zijn de verenigingen ingelicht. Ze werden daarmee voor een voldongen feit gesteld met eigenlijk maar 1 keuze : instemmen met de plannen voor nieuwbouw op de D'Almarasweg (hoe mooi die plannen ook zijn). Laat ik vooropstellen dat een nieuwe baan met een 8 laans accomodatie ook mijn voorkeur heeft, alleen gezien het feit dat er nogal weerstand is (zoals te lezen is in de brief van de heer H. Nooteboom http://www.nijmegen.nl/Images/41_35302.pdf en de buurtcommissie Brakkenstein) kan het zo maar zijn dat de plannen in de komende jaren niet gerealiseerd kunnen worden en dat dit uitgesteld wordt. Een situatie waarin atleten al die tijd niet op een goede baan kunnen trainen. Daarom vraag ik u ook om de huidige atletiekbaan van een nieuwe toplaag te voorzien, iets wat rond de 3 a 4 ton euro zal kosten (gelijk aan de nieuwe kunstgrasmat van onze voetballende buren op de Heemraadstraat) en geen 1.2 miljoen euro. Zodoende is er voor de komende jaren in ieder geval een goede baan om te kunnen trainen.

In ieder geval tot 9 juni,

met vriendelijke groet,

Jasper Rosmulder