vrijdag, januari 02, 2004

Het rookverbod in onder meer de treinen met ingang van 1 januari leidde op nieuwjaarsdag al tot een flinke vechtpartij in de intercity tussen Leeuwarden en Zwolle. Daarbij moest een persoon in het ziekenhuis worden opgenomen.
Een passagier van de intercity Leeuwarden-Zwolle maakte een opmerking over het roken van een sigaret in de trein. De roker sloeg hem toen direct in het gezicht, waarbij de persoon een gebroken neus opliep. Drie vrienden schoten de man te hulp en belaagden de roker. Hierdoor raakten nog twee mensen lichtgewond. De politie hield de vier personen in Zwolle aan. Daar kon het slachtoffer met de gebroken neus naar het ziekenhuis toe.
----------------------------------
gezellige mensen die rokers !
Bij deze dus bewezen dat de stelling:
een gezellige roker is geen onruststoker
op onwaarheden berust en dus verworpen moet worden :-)

Ik wens iedereen een rookvrij 2004 toe en als ik in 2005 weer in de trein mag stappen dan zal ik de eerste de beste die dan nog het lef heeft om een sigaret op te steken in de trein, gelijk op z'n bek slaan ;-)