vrijdag, januari 09, 2004

Het is een kille doordeweekse dag midden in de winter, en een vrachtwagenchauffeur stopt met zijn wagen voor een rood verkeerslicht. Plotseling stopt een wagen naast hem en een blond grietje roept vanuit haar wagen:
"Hallo meneer, ik ben Linda... en u verliest uw lading!"
Maar tegelijkertijd springt het verkeerslicht op groen, en de chauffeur geeft gas. Bij het volgende verkeerslicht moet de chauffeur weer vaart minderen, en opnieuw gaat het blondje naast hem staan.
"Meneer, ik ben Linda... en u verliest uw lading!"
Opnieuw trekt de chauffeur op zonder ook maar op het blonde grietje te letten. Het geluk zit hem echter niet mee, want ook voor de derde keer staan de verkeerslichten op rood en stopt hij netjes. Het blondje, intussen behoorlijk op haar teentjes getrapt, gooit haar auto voor de vrachtauto, stapt uit en roept naar de chauffeur: "Dit is nu al de derde keer..! ik ben Linda, en u verliest uw lading!!"
Waarop de chauffeur zijn raam open draait en roept : "Ja, trut....... ik ben Eric en ik strooi zout...."