vrijdag, januari 16, 2004

Luc Krotwaar krijgt op 15 februari in Schoorl zijn eerste kans om zich definitief te plaatsen voor de Olympische Spelen. In Fukuoka verdiende hij in december een nominatie bij NOC*NSF, maar voor kwalificatie moet hij in 2004 nog een keer vormbehoud tonen met een halve marathon onder de 1.03.30. Krotwaar heeft een persoonlijke record dat aanzienlijk sneller is dan die tijd. De Groet Uit Schoorl Run is geen eenvoudig parcours, maar de organisatie meldt dat Greg van Hest met 1.02.20 al eens aantoonde dat er wel degelijk hard gelopen kan worden. Krotwaar krijgt bovendien ruim voldoende sparring partners in de personen van dezelfde Van Hest, plus Marco Gielen en Jeroen van Damme.
De Groet uit Schoorl Run is ook een goede voorbereidingsloop voor de marathon van Rotterdam. Irma Heeren loopt er daarom de 30 kilometer.
----------------------------
en al die andere mensen lopen natuurlijk de baggerloop in Didam :-)