woensdag, juli 07, 2004

De Katholieke Universiteit Nijmegen zal vanaf 1 september 2004 Radboud Universiteit Nijmegen gaan heten. Met de naam Radboud bevestigen universiteit en universitair medisch centrum hun verbondenheid, die tevens gesymboliseerd wordt door een nieuw gezamenlijk logo. De naam is uitdrukking van de samenwerking van de academische disciplines en onderstreept dat de universiteit actief is binnen het hele spectrum van alfa-, bèta-, gamma en medische wetenschappen.
Met de keuze voor Radboud Universiteit Nijmegen is tegelijkertijd de eenheid weer hersteld tussen de namen van de universiteit: Katholieke Universiteit Nijmegen in eigen land en, sinds 1990, University of Nijmegen in het buitenland. De Engelse naam van de universiteit wordt Radboud University Nijmegen.
----------------
dus niet langer meer www.kun.nl/haasje maar www.ru.nl/haasje
toch jammer dat het niet run is geworden