vrijdag, december 03, 2004

Atlete Marion Jones heeft dope gebruikt voor de Olympische Spelen in 2000. Victor Conte, directeur van het voedingsmiddelenbedrijf BALCO Laboratoriums, heeft dat gezegd in een interview waarvan de televisiezender ABC donderdag een deel uitzond.
Jones veroverde in Sydney vijf medailles, drie keer goud en tweemaal brons. Volgens Conte heeft hij de Amerikaanse diverse verboden middelen geleverd en heeft haar instructie gegeven hoe ze de producten moest gebruiken. Hij keek ook toe hoe ze zichzelf in haar been injecteerde. 'Ze gaf zichzelf een injectie toen ze naast me zat', aldus Conte. Het lab BALCO staat centraal in het grote Amerikaans dopingschandaal. Het lab bracht het desingdrug THG op de markt. Conte gaf al eerder toe aan diverse atleten verboden producten te hebben geleverd."
------------------
hmmm, ben benieuwd wat Marion Jones hierop gaat zeggen.
Zij heeft altijd ontkent iets met doping te maken te hebben gehad, maar goed.
Wie moet je geloven ?