dinsdag, december 21, 2004

De commerciële atletiekploeg van Troy Douglas heeft nog geen geldschieters en evenmin atleten, maar wel ambitieuze plannen.
Nederlandse finaleplaatsen op de sprintnummers, zowel individueel als estafette, zijn haalbaar op de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Dat is de vaste overtuiging van de 42-jarige Douglas, die na Athene zijn atletiekloopbaan beëindigde en zichzelf nu heeft benoemd tot directeur en uithangbord van de nog naamloze ploeg.
Douglas ontvouwde dinsdag in het Olympisch Stadion van Amsterdam zijn plannen. Het bleef bij mooie doelstellingen, concreet heeft hij voorlopig nog niet veel meer dan een management (het bedrijfje Mille Mani) en twee enthousiaste trainers: Wigert Thunnissen en Peter Verlooy. Voormalig atletiektrainer Henk Kraaijenhof stelt zijn kennis beschikbaar als technisch adviseur."
--------------------------------
Ik ben benieuwd!