zaterdag, juli 09, 2005

en even angstige momenten meegemaakt met de pc.
In mijn streven naar een stillere pc waren we naar de MyCom getrokken en hebben daar een echte Zalman processorkoeler aangeschaft. Dus enthousiast trokken de Dell Dimension 8300 los en toen had ik het donkerbruine vermoeden dat de Zalman niet zou passen. Om het zeker te weten moest de processor echter uit zijn socket en dat hebben we toen ook maar gedaan. Vervolgens de gepast en verdomt, hij past inderdaad niet en toen de pc weer in elkaar geklikt. Maar toen deed hij niets meer....
Alleen de fan bleef loeien maar booten ho maar. Dan maar weer de pc uit elkaar halen. En weer in elkaar. Nog steeds niets. Nog maar een keer dan en verdomd! Hij doet het weer! Mazzeltje.
Kunnen we nu rustig gaan kijken naar een nieuwe kast en moederbord waar die Zalman oppast want die Dell fan blijft maar loeien.....