zondag, juli 31, 2005

en gisteren een kleine shopping-spree gehouden.
Begonnen bij Kroese om de gaten in de cd-rekken op te vullen met oa The Eagles, Live en REM. Helaas moest ik ook constateren dat de U2 cd's bij bol.com goedkoper zijn dan bij Kroese...Dus vandaag nog maar 3 albums van U2 bestelt bij onze vrienden van bol.com
Ook voor het immense bedrag van vier euro negenennegentig een DVD van het concert van Metallica at San Diego gekocht. Daarna even doorgelopen naar de setpoint om daar toe te slaan in de polo en blouseafdeling om vervolgens weer rechtsomkeert te maken en door te gaan naar mijn subwooferdealer. Daar mezelf laten verleiden door een subwoofer met de naam REL (dat klinkt al goed) en het type heet Quake aan te schaffen.
Als dat nog recept voor rellen met de buren is weet ik het ook niet meer :-)