zaterdag, augustus 20, 2005

Fans van de Rolling Stones hopen niet dat hun geliefde band in de Amsterdam Arena gaat optreden als de band weer naar Nederland komt. De fans vinden dat een 'galmbak' waarin de muziek van Mick Jagger en zijn collega's niet optimaal tot z'n recht komt. Ze hebben daarom op de site Stonesforum.nl fans opgeroepen om massaal brieven te sturen naar concertorganisator Mojo Concerts.
Tot dusver kreeg Mojo drie of vier brieven binnen, meldde een woordvoerder vrijdag. Hij sluit niet uit dat nog meer brieven volgen. 'Maar wij gaan helemaal niet over een locatie. Als een artiest zegt dat hij in Amsterdam wil optreden dan hebben wij daarover niet veel meer in te brengen. En de Stones vinden de Arena helemaal niet slecht.'
Wanneer de Rolling Stones naar Nederland komen, is nog niet bekend. Een locatie is daarom ook nog niet bepaald. Maar de fans hopen dat in plaats van de ArenA wordt gekozen voor de Kuip in Rotterdam.