vrijdag, augustus 12, 2005

De directeur van incassoregister.nl betaalt zelf rekeningen niet. BNR Nieuwsradio claimt duizenden euro's.
Directeur H. van Heertum van de Wanbetaler van de dag-site incassoregister.nl heeft zelf een rekening van enkele duizenden euro's niet betaald. Dat meldde BNR Nieuwsradio vrijdag. Volgens BNR kreeg Van Heertum in april zendtijd voor honderd reclamespotjes, maar heeft hij de rekening daarvoor nooit betaald.
De rekening voor de spotjes bedraagt ruim zesduizend euro. Van Heertum zou gebeld hebben met de vraag of de campagne stopgezet kon worden, omdat de eerste spotjes geen enkele reactie opleverden. BNR claimt hem toen als tegemoetkoming twintig extra spotjes gegeven te hebben.
Ook Het Financieele Dagblad zegt nog geld tegoed hebben van Van Heertum. Volgens BNR gaat het om een rekening van bijna tweeduizend euro, voor een advertentie die in 2003 in de krant verscheen. Het bedrijf Plastimap in Hoorn wacht nog op 35.000 euro. Van Heertum had er in 2001 speciale plastic mappen besteld.
Van Heertum was vrijdagochtend niet bereikbaar voor commentaar.