donderdag, augustus 25, 2005

Sandra K. wilde wel seks met Van Persie maar niet zo. Dat blijkt uit politieverhoren.

Het slachtoffer in de verkrachtingszaak rond Robin van Persie wilde wel seks, maar niet op de manier waarop het uiteindelijk gebeurde. Dat blijkt uit politieverhoren waaruit De Telegraaf donderdag citeert.

De 21-jarige Sandra K., het slachtoffer in de verkrachtingszaak rond voetballer Robin van Persie, wilde wel seks met hem maar niet op de manier zoals het uiteindelijk gebeurde. Haar oorspronkelijke bewering dat zij is ontvoerd door Van Persie en zijn twee vrienden, heeft zij later ingetrokken.

Minder consistent
Dat blijkt uit citaten uit politieverhoren waaruit De Telegraaf donderdag citeert. De citaten bevestigen de eerdere uitspraken van Van Persies advocaat A. Moszkowicz, die stelde dat het verhaal van K. minder consistent is geworden in de loop van de verhoren.

'Ik vond hem leuk en als het allemaal rustig was verlopen, zou ik best wel seks met hem hebben gehad en dat zou ik dan zelf hebben gewild', zegt ze tijdens een van de verhoren. Later kreeg ze in de gaten dat Van Persie andere plannen had. 'Het leek erop dat ze met zijn drie├źn seks met me wilden en dat was ik toch echt niet van plan', verklaart de vrouw.

Toen ze in de nacht van 21 op 22 juni vanuit het Rotterdamse hotel Tulip Inn belde om de politie te waarschuwen, was ze verward. Ze zei toen dat ze was ontvoerd. Later ontkracht ze die bewering: 'Ik zei dat omdat ik wilde dat de politie snel zou komen. Ik heb geen enkel moment het gevoel gehad dat ik werd ontvoerd.''