zaterdag, augustus 16, 2003

Hieronder even een leuk stukje van de altijd vriendelijke en gezellige Henk Kraaijenhof, die boos is dat Troy Douglas door Global Sports Communication eruit geknikkerd is nadat Henk zich nogal opgewonden had dat Troy niet in de A-serie mocht starten in Heusden (Bel.):
In 2001 liep Troy 10.09 en 20.19 waar kon Global hem aan de start krijgen?? Nergens !!! Na 4x problemen te hebben in Hechtel/Heusden (op niet op de startlijst, plotseling in baan 1, in de B-serie) en misschien kan iemand die 92e staat niet in een Golden League (dat is ook niet wat Troy ooit eiste - Heusden of Londen zou genoeg zijn) maar hoe kan iemand die 150e staat dan wel aan de start komen-zie Patrick van Balkom in Londen?? De suggestie van discriminatie is niet van mij gekomen, die van incompetentie wel!! Iemand die Troy kent weet dat hij een van de meest professionele atleten is die er rondloopt, hij had dan ook geen kritiek op Jos, ik wel. En als Jos daar problemen mee heeft moet hij mij bellen, Maar Jos heeft zijn ballen ingeruild voor geldbuidels en is verandert in het zijn eigen vleesgeworden schrikbeeld van 20 jaar geleden. Een kleinzielige persoon die gedreven wordt door hebzucht en machtswellust, die probeert de atletiek te monopoliseren en geen kritiek meer verdraagt, hoe terecht die ook is. Jos moet een s in de spiegel kijken. Ik ben benieuwd hoe hem dat vergaat..... Om aan de start te komen in Leiden, Lisse, Stadkanaal, Utrecht heb je sowieso geen manager nodig, dat kan ik zelf ook nog doen.

Henk Kraaijenhof