donderdag, augustus 14, 2003

Volkszanger André Hazes (52) gaat scheiden van zijn vrouw Rachel (33). Dat heeft een woordvoerder van het productiebedrijf van de artiest woensdag gezegd. De twee echtelieden waren ruim twaalf jaar getrouwd. Volgens de woordvoerder heeft het paar de beslissing pas onlangs genomen. "Het is allemaal heel pril. André verblijft momenteel niet meer thuis. Rachel blijft ook in de toekomst het management van André runnen." Na de populaire documentaire 'Zij gelooft in mij', over 'de koning van het levenslied', werd ook Rachel een bekende Nederlander. Ook het beeld van haar moeder (met enorme bril) bleef na het bekijken van de film bij veel mensen hangen. Rachel was als kind al een groot fan van de smartlappenartiest. Ze is de dochter van een van André's beste vrienden. Toen ze een jaar of veertien was, zongen de twee samen een duet ('Een beetje verliefd'). André Hazes is voor het huwelijk met Rachel twee keer eerder getrouwd geweest.