zaterdag, augustus 23, 2003

sodeju!
meer dan 1.5 uur zitten kloten omdat ik de scrollbar in de breedte niet weg kreeg op de kamielmaase.nl site.
Toch maar even de frames redirect eruit gehaald en dan gaat het wel goed. Snap jij het snap ik het.
Maar goed, even kijken naar Marion Jones, die op Eurosport geïnterviewd wordt door Stephan Franke (een uiterst respectabele Duitse lange afstandsloper maar helaas krijg ik bij het zien van zijn kort geschoren kalende hoofd en ronde brilletje altijd foute associaties).
Marion heeft een BEUGEL in! huh? Raar gezicht maar ja, als kersverse moeder zal ze wel allerlei andere zaken aan het hoofd hebben en weer in shape willen komen en daar horen blijkbaar nieuwe tanden bij :-)

Nederlander die al vanochtend in actie moest komen was Rutger Smith en die kwam niet door de kwalificatie en dat mag toch wel een teleurstelling genoemd worden. Hij is zeker geen ochtendmens. Wie verzint dan ook dat je om 8.30 al moet beginnen ?
Overigens landde tijdens de kwalificatie kogelslingeren een kogel op de baan terwijl de serie 100m vrouwen bezig was.....paar seconden later en we hadden sensatie gehad!