zondag, augustus 24, 2003

zo, 2de dag van het wk is weer aan de gang en het begon vanochtend al erg goed. Carolina Kluft, die de 7-kamp leidt (en gisteren 22.98 liep op de 200m, is bijvoorbeeld sneller dan Jacqueline Poelman!) sprong 2x ongeldig bij het verspringen. De 3de poging moest dan wel goed gaan anders zero points en dat maakt zelfs zij niet meer goed op de concurrentie. Ze pakte haar speeltje (een Eeyore uit Winnie de Pooh zo heb ik me laten vertellen) en sprong de laatste sprong verder dan alles en iedereen !
Toch grote klasse en dan ben je pas 20 jaar.....

Rutger Smith kwam in actie bij het discuswerpen en haalde de finale net niet, kwam een metertje te kort. Helaas.
Wie wel ijzersterk liep was Simon Vroemen. Ik weet niet of hij nou veel spinazie heeft gegeten ofzo maar hij haalde makkelijk de finale en werd 2de in zijn serie en dat belooft nog wat voor de finale (die komende dinsdag wordt gehouden en waar ik als het goed is toeschouwer ben!).
Gert Jan Liefers liep iets minder overtuigend maar haalde de halve finale wel, dus nu maar hopen dat ie morgen de finale haalt zodat ik hem woensdag daarin kan aanmoedigen.
Ik heb er zin in!