zondag, augustus 15, 2004

Paris Hilton vreest een tweede seksvideo schandaal. Een inbreker heeft mogelijk een laptop van Hilton met sekstapes in zijn bezit. Dat meldt het Britse tabloid News Of The World.

De inbreker, die recentelijk door het huis van Hilton in Hollywood sloop, zou ook een laptop hebben meegenomen, Daarop zouden beelden te zien zijn van Hilton en haar ex-lover Nick Carter, de voormalige Backstreet Boy, die seks met elkaar hebben. Dat vertelde zij aan vrienden.

Naast de laptop zouden flinke geldbedragen en een aantal juwelen zijn gestolen. De politie denkt dat een duplicaat van de huissleutel van Hilton bij de inbraak werd gebruikt. De inbreker zou opzettelijk schade hebben aangericht om te suggereren dat de deur was geforceerd.

Eerder werden sekstapes van Hilton en haar ex-vriend Rick Salomon publiekelijk gemaakt. Volgens een bron uit de nabije omgeving van Hilton is de dochter van de beroemde hotelketen doodsbang dat er nu nog meer naar buiten komt. "Nick en Paris hielden ervan sekstapes te maken", aldus de bron. Carter zelf, die een paar dagen voor de inbraak de relatie met Paris verbrak, ontkent dat. Zijn reactie is: "Er zijn geen seksbanden van mij en Paris".
------------------------------------------

ik hou me aanbevolen voor degene die de video in zijn bezit heeft ;-)