vrijdag, augustus 27, 2004

Het kabinet heeft vrijdag de pc-privéregeling vrijdag met onmiddellijke ingang geschrapt. Minister Zalm van Financiën heeft dat na afloop van de ministerraad bekendgemaakt. Het kabinet wil de opbrengst van 280 miljoen euro gebruiken om de koopkracht van de minima te repareren. Met de regeling konden werknemers fiscaal gunstig een pc aanschaffen. Ze werd ingevoerd om het pc-gebruik te bevorderen. Het kabinet maakt per direct een einde aan de regeling om te voorkomen dat werknemers nu alsnog massaal een pc gaan aanschaffen. De regeling loopt nog tot vrijdag 27 augustus 17.00 uur.
----------------------------------
dan ben ik nog net lekker op tijd geweest met mijn nieuwe pc-privé.
Hebben ze natuurlijk wel slim bekeken die gasten.
Zouden het dan toch geen domme jongens zijn daar in Den Haag ?