maandag, augustus 09, 2004

Die KLM toch. Is er een grote stroomstoring op Schiphol, gaat de bagage niet mee van vele reizigers. Erg vervelend natuurlijk en ook erg irritant als je Olympische sporter bent en je spullen dus niet mee zijn gekomen op je laatste trainingskamp.
Hieronder het relaas van Eric Roeske, ploegbegeleider van de atletiekhelden in Grosseto, alwaar een laatste hittestage plaats vindt:
Vannacht om 03.00 uur gecheckt of de koffers er al waren in ons hotel. Niet dus. Vanochtend vroeg gebeld naar KLM Bagageservice (leuke naam, - service). Daar bleek dat itt alle beloftes de koffers helemaal niet verstuurd waren er ze pas om 09.45 uur werden ingevlogen. Gelukkig gisteravond niet gaan rijden (voor noppes)........Enfin, de auto gepakt en 200 km naar Rome gereden, daar de aankomsthal ingesneakt en een van de koffers (die van Vergouwen) zien rondtollen op de transportband. De andere twee stonden in een depot met honderden na te bezorgen koffers....... Terug met koffers naar Grosseto, met kunst en vliegwerk 6 politiecontroles/auto's omzeild, en blije gezichten gezien (Rutger/Lieja/Peter). Enfin, NOC is ingelicht en er is een brandbrief verstuud naar KLM (ach ja, daar ligt de KLM niet wakker van, die slaapt rustig door). Ik zie met angst en beven de komende week tegemoet, maar wellicht dat het nu een keer goed gaat met onze Nationale Tots (de stervende zwaan).