dinsdag, augustus 17, 2004

Negen jaar nadat de Zuid-Koreaanse autoproducent Daewoo zijn auto's in West-Europa introduceerde, verdwijnt de merknaam, meldde dinsdag de Duitse krant Handelsblatt. Volgens de krant wil de eigenaar van het automerk, het Amerikaanse autoconcern General Motors (GM), zijn merknaam Chevrolet op de auto's zetten, zoals in Oost-Europa al gebeurt.
GM wil van Chevrolet een "wereldmerk' maken. Het Amerikaanse concern werd in 2002 de grootste aandeelhouder van Daewoo, toen het een belang van 44,6 procent nam in de op twee na grootste autofabrikant van Zuid-Korea
---------------------------------------------
Dus dan wordt de slogan "U bent toe, aan een Chevrolet".
Klinkt ook niet echt.
Dan klinkt, "reteketet, op naar je Chevrolet" nog een stuk beter :-)
Of natuurlijk de "Vuile slet, ik wil je Chevrolet!" en dan door de Vliegende Panters gezongen natuurlijk.